Wat schrijf ik?

Ik schrijf columns, artikelen en zo nu en dan een boek zoals: ‘Er gaat niets verkeerd’ en de gedichtenbundel: 'Wingewesten'. Beide te bestellen. De titel van 'Er gaat niets verkeerd' verwijst naar mijn levensmotto: wat er ook gebeurt, er gaat niets verkeerd want de vraag is: 'Waartoe dient dit? Dus het gaat nooit om de vraag 'waarom moet mij dit gebeuren?' Alles wat je tegenkomt is niet goed of slecht; alles is om van te leren. En wat leer je dan? Bottom-line: om van jezelf te houden. Om op te houden met jezelf onzinnige dingen te blijven vertellen. Om te stoppen met geloven dat je er niet toe doet, bijvoorbeeld. Ik schrijf niet alleen, ik redigeer ook graag. Dat doe ik professioneel voor het Tijdschrift voor Coaching en regelmatig voor andere schrijvers en bladen.  

'Er gaat niets verkeerd'

‘Er gaat niets verkeerd’ is in 2019 uitgekomen bij Ankh Hermes en wordt inmiddels op opleidingen voor coaches en in de Cirkels gebruikt. Hierin beschrijf ik hoe ik met het toepassen van 'De Zes Stappen' gelukkig weer plezier in mijn leven heb gekregen en hoe jij je die eenvoudige, doeltreffende methode ook eigen kunt maken.

 

Op 6 oktober 2021 is mijn dichtbundel verschenen: Wingewesten en andere gedichten. Je kunt deze dichtbundel bestellen door een mailtje te sturen met je naam en adres naar saskiateppema@gmail.com. Dan stuur ik het je toe. Dat kost inclusief verzenden € 14,00. Met de daarbij gaande factuur kun je het bedrag overmaken. Kom je het in Hilversum ophalen betaal je € 10,00. 

Wingewesten

en andere gedichten


Je kunt deze dichtbundel bestellen door een mailtje te sturen met je naam en adres naar saskiateppema@gmail.com. Dan stuur ik het je toe. Dat kost inclusief verzenden € 14,00. Met de daarbij gaande factuur kun je het bedrag overmaken. Kom je het in Hilversum ophalen betaal je € 10,00. 

Liedjes

En inmiddels hebben Sido en ik onze eerste nummers op youtube gezet. Sido is van de muziek en ik schrijf de tekst. Onze songs hebben iets te zeggen. Dit nummer is a tribute to Australia. Op de 'Choose Again' pagina vind je een Choose Again Song.

Redacteur van het Tijdschrift voor Coaching

Sinds 2014 ben ik als redacteur verbonden aan het Tijdschrift voor Coaching, hét visieblad voor professionele coaches. Het blad komt 4 keer per jaar uit. De uitgever is Kloosterhof, specialist in vakbladen, boeken en het organiseren van congressen. Andere door Kloosterhof uitgegeven vakbladen zijn ondermeer: Toegepaste psychologie, Positieve psychologie, Vakblad voor Transactionele Analyse, Loopbaanvisie, Ontwikkeling in organisaties.