Monique

Een wandeling met Saskia heeft me op een nieuwe manier laten kijken naar mezelf. Ik heb voor het eerst niet mijn jeugdverhaal hoeven te vertellen, dat was altijd de eerste vraag bij de therapeuten die ik tegenover mij had. Eigenlijk had ik daar al de pest in en Saskia heeft me zelfs verboden om dat nog ook maar één keer te vertellen! Wat een opluchting. Ik heb eindelijk de bevestiging gekregen dat ik niet mijn verhaal ben. Ook heel fijn dat ik na die ene wandeling en de lekkere koffie na afloop weer verder kan. Ik kan voelen dat ik meer ben dan mijn verhaal en ik voel me bevrijd! Dank je wel Saskia!

 

 

Bram

 

Het is dat een goede vriendin van mij zei dat ik naar Saskia moest gaan. Ik had er helemaal geen zin in want ik maak in mijn werk heel wat coaches en adviseurs mee. Maar na tien minuten lopen wist ik dat ik aan het goede adres was. Saskia is meer dan een coach, ik heb haar ervaren als een levenskunstenares. Ze praat niet veel maar wat ze zegt is raak. Veel dank.

 

 

Christiaan

De coaching die ik van Saskia ontvang voelt prettig, omdat ik mijn gedachten en gevoelens vrijuit kan delen. Saskia is te allen tijden scherp, spreekt vanuit haar ervaring en kan mij goed tot de kern begeleiden. Met kleine beetjes humor, hier en daar wat tegengas en altijd weer de liefdevolle aandacht, weet Saskia dicht bij me te blijven en tegelijkertijd ruimte te geven. Hierdoor voelt het alsof ik voldoende bewegingsvrijheid heb en leer ik steeds beter op mijzelf te vertrouwen. Wanneer de berg die ik bewandel te hoog lijkt en het dal opnieuw te diep, kan het zomaar gebeuren dat Saskia precies de juiste woorden weet te vinden om me energie te geven dat aan te gaan. Hartelijk dank daarvoor. 

 

 

Francine zegt het met poëzie

Grande Dame, spelend kind

Roeiend in zonneschijn, regen en wind

Licht als een veertje, rank als een berk

Stoer als een zeeman, handig en sterk. 

Schalks en ondeugend, slim en charmant

Opbouwend, verbindend, mild en coulant

Eerlijk en kwetsbaar, scherpzinnig en snel

Lief en begripvol en soms… lekker fel!

Dankjewel voor je wijze lessen!