Coachen

 

 

Benieuwd? Lees mijn boek, kijk naar de video en of luister naar de podcast. Een eerste -zoom- afspraak is dan zo gemaakt en kost je niets.

 

Je bent als je op deze pagina bent, nieuwsgierig en misschien wel op zoek naar nieuwe inspiratie. Of naar meer innerlijke rust. Of naar een gevoel van meer balans, meer geluk in je leven. Of meer liefde. Je hebt het gevoel dat er méér in zit, in dat leven van jou. Je wilt je energieker voelen of meer diepgang in je relaties. Je wilt groeien en bloeien in je baan, of je wilt iets uitdagenders doen. Je zoekt naar een oplossing voor een probleem. Je wilt er misschien niet uit maar je wilt met de situatie waar je in zit, anders leren omgaan. Je vraagt je af: 'Is er een andere manier?'

Maar wat te doen? Je ziet op tegen een lang GGZ traject. Je wilt gewoon iets ophelderen, uitzoeken. Je wilt dat iemand echt naar je luistert, met je mee denkt en je op nieuwe, andere en liefst betere gedachten brengt.

Je hebt ook niet zoveel tijd. Je hebt een gezin of een studie of je zit vol in het werk. Je wilt wel iets leren maar je wilt graag jezelf blijven. Of misschien wil je jezelf juist wórden? Als je ontdekt welk mechanisme bij jou je gedachten stuurt en als je leert hoe je daar grip op krijgt, veranderen die gedachten. Vervolgens verdwijnen je nare gevoelens. 

 

Afspreken

Dan maken we kennis in een gesprek van ongeveer een half uur. Wil je door? Dan maken we een vervolgafspraak. Dat kan één gesprek zijn of net zoveel als je wilt. En de tijd tussen de gesprekken is variabel en vrij.

En hoe verder?

Wandelend 

*  En als dat niet mogelijk is in Hilversum aan de keukentafel

In beide gevallen is goeie koffie en thee aanwezig.

Tekening van Peter van Hugten