Coachen

Je bent als je op deze pagina bent, nieuwsgierig en misschien wel op zoek naar nieuwe inspiratie. Of naar meer innerlijke rust. Of naar een gevoel van meer balans, meer geluk in je leven. Of meer liefde. Je hebt het gevoel dat er méér in zit, in dat leven van jou. Je wilt je energieker voelen of meer diepgang in je relaties. Je wilt groeien en bloeien in je baan, of je wilt iets uitdagenders doen. Je zoekt naar een oplossing voor een probleem. Je wilt er misschien niet uit maar je wilt met de situatie waar je in zit, anders leren omgaan. Je vraagt je af: 'Is er een andere manier?'

Maar wat te doen? Je ziet op tegen een lang GGZ traject. Je wilt gewoon iets ophelderen, uitzoeken. Je wilt dat iemand echt naar je luistert, met je mee denkt en je op nieuwe, andere en liefst betere gedachten brengt.

Je hebt ook niet zoveel tijd. Je hebt een gezin of een studie of je zit vol in het werk. Je wilt wel iets leren maar je wilt graag jezelf blijven. Of misschien wil je jezelf juist wórden? Als je ontdekt welk mechanisme bij jou je gedachten stuurt en als je leert hoe je daar grip op krijgt, veranderen die gedachten. Vervolgens verdwijnen je nare gevoelens. 

 

Benieuwd? Lees mijn boek en maak een zoom afspraak.

Kennismaken

*  Een zoom-gesprek
 
We beginnen met een - telefoon of zoom - gesprek van een half uur. Heb je het idee dat het klikt, dan maken we een afspraak. Daarna besluiten we samen wat de volgende stap is. Dat kan variëren van een gesprek eens per twee weken tot één keer per jaar en alles wat daar tussen ligt.
 
Mogelijkheden daarna:
 
Wandelen. Ik neem je mee naar het bos met daar in de buurt een goeie koffietent.
 
*  Een Cirkel (zie voor uitleg daarvan op deze website onder: Choose Again) 
 
* Online coaching (zoom)

 

Opleiden

Facilitators

Sinds 2020 leiden Jurriaan Rogaar, Patricia Gorter en ik 'Choose Again' facilitators op. De Leerweg 02 is gestart op 29 oktober 2021 en we hebben deze 12 maart afgerond. Met succes! We hebben 8 nieuwe facilitators kunnen verwelkomen bij Choose Again Nederland. Heb je ook belangstelling? Dan kun je ons mailen of bellen voor de voorwaarden en data van Leerweg 03 die in september 2022 van start gaat. Ben je aangesloten bij de NOBCO? Je krijgt maar liefst 57 PE punten voor deze opleiding!

Coaches

Ook geef ik op diverse coachopleidingen les aan coaches en dan met name het stuk: ‘Overdracht en Projectie’. Dat is voor iedere coach, voor iedereen die mensen begeleidt, basiskennis. Als je je eigen projecties niet kent en niet weet wanneer je in overdracht terecht komt, kun je iemand niet professioneel begeleiden.